Hulp nodig? +31 84 872 5020
Suikervrij op vakantie

Suikervrij op vakantie

Voor iedereen die de moeizaam verloren pondjes ook na de vakantie niet terug wil hebben is er nu de ‘suikervrij op vakantie travel guide’.

De gids is een rots in de branding voor iedereen die er veel moeite mee heeft om een gezonde levensstijl vol te houden op vakantie. Hoewel veel mensen zich op reis een beetje (willen) laten gaan, kun je in het buitenland vaak nog gezonder eten dan thuis. De gids staat bordevol tips voor elk soort vakantie. Of je nou met de auto naar de camping gaat, wilt backpacken in een ver land of all-inclusive in Zuid-Europa op vakantie gaat, voor elke vakantie zijn er talloze mogelijkheden om je verantwoorde en gezonde eetpatroon voort te zetten. En dat op een leuke manier!

 

vakantie, slank, afvallen, vakantie afvallen

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het afzien wordt op vakantie, maar in het boek wordt al snel duidelijk dat het helemaal niet moeilijk is om te genieten van je vakantieen gezond te blijven eten. Zowel in het restaurant, bij het onbeperkte buffet of uit de eigen koelbox, de gids laat je zien hoe je de kilo’s kunt weren. Een must voor iedereen die lekker gezond bezig is en in shape wilt komen of blijven, ook op vakantie. Hij mag deze zomer niet in je reistas ontbreken.

Gerelateerde artikelen